VERZENDING EN INSTALLATIE

Verzending/Levering van de Spa’s.

Alle Jacuzzi’s worden Kosteloos geinstalleerd en bezorgd op het adres van de koper. Mocht u een afwijkend woonadres hebben of enige bijzonderheden, dit graag aangeven in Notities bij aankoop spa.

Wij hanteren een levertijd van +/- 12 weken voor op maat gemaakte Spa’s, vanaf het moment dat de bestelling/betaling ontvangen is. Mocht de gekozen spa op voorraad zijn dan word de spa binnen 1-3 werkdagen geleverd. Hierover wordt direct contact opgenomen met de koper.

 Verzendkosten Overige producten

Wanneer u onze overige producten besteld hanteren wij € 7,95 voor verzending binnen Europa.
Bij een bestelling boven de € 100,- is de verzending gratis binnen Europa.
Uiteraard zijn hier geen opstartkosten aan verbonden.

Voor overige producten hanteren wij een levertijd van 1-5 werkdagen.

Installatie

Wij nemen contact met u op zodra de Spa klaar staat voor levering. Samen stemmen wij een tijd af wanneer het u uitkomt. (Dit dient wel overdag te zijn).
Onze bezorgers, bezorgen de Spa’s bij u aan huis.  Dit houdt in dat de weg naar de plaatst van bestemming vrij van obstakels dient te zijn en opgeruimd zodat onze bezorgers vrij toegang hebben tot plaatsing van uw Spa, (gemiddelde maten zijn 220 x 220 x 95 cm). Tevens kunnen de meeste Spa’s rechtop na plaats van bestemming gebracht worden mocht u geen vrije toegang hebben tot plaats van bestemming. In vele gevallen is een doorgang van 110cm breed en 250cm hoog voldoende, houd hierbij rekening met de genoemde maten van u bestelde Spa mochten deze afwijken van de standaard maten. Mocht er onverhoopt hier niet aan zijn voldaan, beroepen we ons op onze algemene voorwaarden.  Mocht u na de telefonische afspraak niet thuis zijn dan plaatsen we de Spa bij u op een geschikte plaats naast of voor het huis.

De ondergrond

De ondergrond / vloer moet vlak en stevig zijn. Het gewicht van een met water gevulde spa en gebruikers ligt, afhankelijk van het type, tussen de 1000 en 2500 kg. Wegens het gecombineerde gewicht in de spa is het uitermate belangrijk dat de ondergrond waarop het bad rust vlak, stevig en geschikt is om dit gewicht op uniforme wijze te dragen.

Voorkom verzakkingen of verplaatsing van de ondergrond gedurende de volledige periode dat de spa geïnstalleerd is. Een goed aangelegde betegelde vloer voldoet. ‘Een houten vlonder is minder daar deze eventuele trillingen van het bad kan versterken’. Helemaal ideaal is een gestorte of een gewapend betonnen plaat met een minimum dikte van 10 cm.

Aansluiting elektriciteit

Voor uw veiligheid en ter voorkoming van enige overbelasting op uw elektriciteitsnet, dient u de spa altijd aan te sluiten op twee apart geaarde groepen voorzien van zekeringen van 16 of 20 amp. of één groep van 25 amp. Het bad kan op sommige momenten veel stroom vragen. Denk hierbij bijv. aan het gelijktijdig inschakelen van alle jets, de waterval, de ozonator, de airblower en de verwarming.

De stroomvereisten zijn per bad verschillend. Het dient aanbeveling om de grotere spa’s aan te sluiten op krachtstroom. De stroomkabel moet direct vanuit de meterkast lopen tot op de plaats waar de spa komt te staan (plus 5 meter extra om de kabel aan één van de zijkanten naar binnen te voeren) Het dient aanbeveling om op een afstand van twee meter van de spa een waterdichte schakelaar te plaatsen zodat u ten alle tijden de stroom naar de spa kunt uitzetten.

Let op: in alle gevallen moet de stoomvoorziening voorzien zijn van een neutraal en een aarde met een aardlek van 0,03 (snelle aardlek), in sommige gemeentes (vooral in België) voldoet het stroomnet niet aan deze vereisten. Informeer voor de zekerheid bij uw stroomleverancier of de stroom voldoet aan de stroomvereisten voor uw spa bubbelbad.

SERVICE

Onze service eindigt niet voor de deur. We plaatsen uw Spa op de plek waar u hem wilt hebben. Uiteraard dient u ervoor te zorgen dat onze bezorgers geen trappen of kleine/grote obstakels tegen komen. Wanneer u op een plek woont waar onze bezorgers helaas niet kunnen komen via de normale weg dan kunt u dit het beste aangeven. We bekijken samen met u hoe we dit het beste kunnen oplossen.

Garantie

Op al onze Spa’s zit garantie van:

5 jaar garantie op de kuipconstructie

2 jaar voor acryloppervlak

1,5 jaar voor elektronische apparatuur en bedieningselementen

1,5 jaar leidingwerk

Mocht er binnen deze tijd een onderdeel stuk gaan, dan komen we dit geheel op onze kosten vervangen. Zien onze monteurs dat dit door eigen toekomen is gebeurd dan vervalt de garantie. We zijn uiteraard bereid om het onderdeel te vervangen tegen betaling. Voorrijkosten zijn dan €0,50 p/km vv.

Vragen of opmerkingen? neem contact op via Chat of bel +31 (0) 657 790 102