WIE ZIJN WIJ

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf met 10 jaar ervaring in jacuzzi’s die hart heeft voor onze klanten.

Service is ons streven en tevreden klanten te hebben en te behouden. Wij staan voor u klaar om u zo snel mogelijk te helpen met welke vragen u ook maar heeft.

Tijdens de openingstijden zijn wij bereikbaar per telefoon of chat. Buiten de openingstijden kunt u het contact formulier gebruiken, en nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ook bereikbaar via Whatsapp.

Service en nog eens service. Daar staan wij voor.
Met vriendelijke groet,
Relaxation Spa’s BV

ONBERISPELIJKE KWALITEIT

Relaxation Spa’s BV is gebaseerd op vakmanschap dat de verwachtingen overtreft, wij nemen geen genoegen met minder, en gaan altijd voor het hoogst haalbare mogelijk, en dat vind u terug in onze spa’s. De beste massagetherapie, ligcomfort, uitstraling en uitegebreide garantie voor al onze producten.

AANGEPASTE KLEUREN EN OPTIES

Bij Relaxation Spa’s BV kunt u uw eigen kleur van spa samenstellen. Dit houdt in dat u uit meerdere opties kunt kiezen zoals de kleur van de kuip, ombouw en cover,

SPA'S VAN WERELDKLASSE

Al onze spa’s zijn gemaakt van de duurzaamste materialen die maar te verkrijgen zijn voor spa’s, zoals: Aristech acrylic voor de kuipen, Balboa Electronics electronica en constructiematerialen. Dit gecombineerd met het uniek en krasvrij design dat zorg zorgt voor de ultieme wellness ervaring.  Al onze spa’s zijn UL,CE en KC goedgekeurd.

Vragen of opmerkingen? Neem contact op via Whatsapp of bel +31 (0) 657 790 102